Νέος αντιδήμαρχος Έργων ο Λαζαρίδης - Αντικαθιστά τον Καρασταύρου
Εάν είστε στην συμπρωτεύουσα σας εγγυόμαστε ότι δεν θα χάσετε, εάν την επιλέξετε
Μία πραγματικά ποιοτική επιλογή «γρήγορου φαγητού», με διαλεκτά υλικά, χειροποίητες παρασκευές και συνταγές επιπέδου
Ο Θεσσαλονικιός Δημήτρης Καϊσης και ο Κομοτηναίος Απόστολος Πετρίδης γνωρίστηκαν σε Σχολή Μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη και είχαν ένα όραμα: να δημιουργήσουν μία καντίνα διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες στη συμπρωτεύουσα. Έτσι, ο Δημήτρης Καϊσης εμπιστεύτηκε τον Απόστολο Πετρίδη στο εγχείρημα αυτό και μαζί σας περιμένουν στη νέα καντίνα Maverick.
Γιατί όμως αυτή η καντίνα είναι εντελώς διαφορετική από όσες γνωρίζετε κι έχετε δοκιμάσει; Γιατί προσφέρει πραγματικά πεντανόστιμο street food με διαλεκτά υλικά, χειροποίητες παρασκευές και συνταγές επιπέδου. Μία επίσκεψη στην καντίνα Maverick, που μετράει αισίως μία εβδομάδα λειτουργίας, θα σας πείσει! Την βρίσκετε στο δρόμο προς Cosmos, σε μία πολύ καλή τοποθεσία, δίπλα σε καφετέρια και 24ωρο πλυντήριο αυτοκινήτων. Η καντίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 20:00 το απόγευμα μέχρι περίπου τις 2 τα ξημερώματα, για αρχή.
Είτε λοιπόν φεύγετε από Θεσσαλονίκη προς Κομοτηνή είτε πάτε προς το Cosmos είτε απλώς κάνετε τη βόλτα σας, αποτελεί ένα ιδανικό σημείο.
Νόστιμο, ποιοτικό, χειροποίητο «γρήγορο φαγητό»
Ας δούμε μερικές από τις επιλογές που θα γευτείτε στο Maverick:
- Σάντουιτς μπρίσκετ με σιγοκαπνισμένο μοσχαρίσιο στήθος (σιγοψήνεται περίπου 10 ώρες!) με ξινολάχανο, μουστάρδα μαύρης μπύρας και ρόκα. Ποιοτικό και πεντανόστιμο.
- Σάντουιτς στήθος κοτόπουλο σε υγρή άλμη μπαχαρικών, με κόλσλοου, μπέικον, και κόκκινο λάχανο μπρεζέ. Τεράστιο και γευστικό.
- Σμας μπέργκερ με διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, αγγλικό τυρί, κρεμμύδι, κορεάτικη μαγιονέζα και πίκλα αγγούρι. Απλά… τούμπανο από κάθε άποψη.
- Κι άλλες πολλές επιλογές σε κυρίως για όλα τα γούστα. Αλλά και ορεκτικά, όπως νάτσος, mac ‘n’ cheese και σαλάτες.
- Και το γλυκό όπως πάντα για το τέλος. Εδώ οι επιλογές είναι περιορισμένες, αλλά όχι άδικα, γιατί είναι δύο… άχαστες συνταγές.
Ρυζόγαλο με μους κανέλας και ξύσμα λάιμ ή τσιζκέικ μπισκότου με ζύμη μπισκότου και καραμελωμένα φιστίκια.
Ως προς τις τιμές, για αυτό που προσφέρει και για δεδομένα Θεσσαλονίκης είναι μία εξαιρετικά τίμια επιλογή.
Εμείς να τους ευχηθούμε καλές δουλειές!
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News