Βασιλόπιτα κόβει το Σάββατο ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης
Το περουβιανό φαγητό είναι μια πανδαισία γεύσεων που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι βρέθηκαν στο Art Bar Bicicletta
Έφερε την πιο hot τάση του πλανήτη στην Κομοτηνή. Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης ταξίδεψε μέχρι την πόλη μας καλεσμένος του Art Bar Bicicletta για να προσφέρει δημιουργίες με έμπνευση. Πάνω από ένα καυτό τηγάνι, με βλέμμα προσηλωμένο, ο Δημήτρης Κατσιβέσης ετοιμάζει chifa, δηλαδή κινέζικο φαγητό με περουβιανά υλικά, και JSP- εμπνεύσεις και υλικά ιαπωνικά, ισπανικά και περουβιανά.
Βρέθηκε να μαγειρεύει στον κατάλληλο χώρο, με διακόσμηση που χαλαρώνει και μουσική που προδιαθέτει μόνο για όμορφες στιγμές, ο σεφ έβαλε την απαραίτητη γευστική πινελιά για μία αξέχαστη νύχτα. Το μενού ειδικά επιλεγμένο για τους φίλους τους street food στην Κομοτηνή. Τα πιάτα ετοιμάστηκαν και σερβιρίστηκαν στην ώρα τους για να ταξιδεύουν τους πελάτες σε γευστικούς κόσμους άλλων χωρών και κουλτούρων. Το καλαμπόκι με τη σάλτσα Ταϋλάνδης, η πίτα με την σάλτσα χοιρινού, το κινέζικα ψωμάκια στον ατμό με ισπανικό λουκάνικο, καραμελωμένα κρεμμύδια και κίμτσι, οι πατάτες τηγανητές με χοιρινό και μαγιονέζα ροκότο/τυρί και το ντόνατ με παλαιωμένο καπνιστικό κιμά, μπέικον, τσένταρ και χαλαπένιο μαγιονέζα, προσφέρθηκαν στην εκλεκτή πελατεία για να δοκιμάσει, να κρίνει και τελικά να επικρίνει τον σεφ γιατί του χάρισε καινούργιες γεύσεις νόστιμες και ιδανικές για ένα ξεχωριστό βράδυ στο Art Bar Bicicletta. Το εκλαίρ σοκολάτα με κρύα αποξηραμένα βατόμουρα και oreo ήταν ό,τι καλύτερο για το τέλος.
Ο Δημήτρης Κατριβέσης βρέθηκε στην κουζίνα του Art Bar Bicicletta και έκανε αυτό που υποσχέθηκε, ταξίδεψε τους πελάτες σε γεύσεις που μόνο αυτός γνωρίζει καλυτέρα.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News