Αγανάκτηση από έναν γονέα για τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν | xronos.gr
ΦΕΡΧΑΤ ΤΖΑΝΕΡ

Αγανάκτηση από έναν γονέα για τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν

27/01/23 - 8:00
Αγανάκτηση από έναν γονέα για τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν

«Δεν μας αξίζει όλο αυτό, ούτε και στα παιδιά μας»  

Την αγανάκτησή του εκφράζει ένας δημότης Ιάσμου, ο Φερχάτ Τζανέρ, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Διαπολιτισμικού Σχολείου Ιάσμου. Αφορμή για ακόμη μία αντίδραση δημότη είναι η συμπεριφορά του δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, που αναλώνεται ν’ ανοίγει κόντρες με τους πάντες, ενώ την ίδια στιγμή τα προβλήματα του Δήμου συσσωρεύονται και διογκώνονται. Ο κος Τζανέρ ανησυχεί για την κατάσταση στα σχολεία, στον απόηχο του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο… ούτε καν εμφανίστηκε ο δήμαρχος.

Το σχόλιο που έστειλε στον «Χ»: «Αυτή τη φορά θα μιλήσω ως γονιός που αγωνιά όχι μόνο για το παιδί του αλλά για όλα τα παιδιά του Δήμου μας.

Μετά από αρκετούς μήνες έγινε επιτέλους Δημοτικό Συμβούλιο κι όλοι πιστεύαμε πως θα λυθούν τα θέματα των σχολείων. Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε.

Με τον δήμαρχο απόντα και δύο άπειρα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με σημαντικές όμως θέσεις (πρόεδρος και αναπληρώτρια δημάρχου) τα οποία μέλη δεν μπόρεσαν να δώσουν τις απαραίτητες απαντήσεις, το Δημοτικό Συμβούλιο έληξε χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση για την επίλυση των προβλημάτων των σχολείων.

Ο πρώτος δημότης προτίμησε να φωτογραφίζεται στο τμήμα Ζωγραφικής παρά να αναλάβει την ευθύνη για όλη αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση και να προσπαθήσει να δώσει λύση! Θα το πω για άλλα μια φορά. Δεν μας αξίζει όλο αυτό, ούτε και στα παιδιά μας».

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr