Σε Ίασμο και Σάπες την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης
Μεταξύ των αιτημάτων «δίκαιες και όχι μίζερες αμοιβές»
Αυθημερόν θα αναχωρήσει λεωφορείο για Θεσσαλονίκη από το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε μαζί με όλες τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων να δώσουμε δυναμικό «παρών» στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, ενόψει των εξαγγελιών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και στρατιωτικοί διεκδικούν από κοινού τα εξής:
-Αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες εργασίας, χωρίς ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, που δυσχεραίνουν το έργο μας, μας εκθέτουν σε κινδύνους και αυξάνουν τη θνησιμότητα.
-Δίκαιες και όχι μίζερες αμοιβές.
-Ουσιαστική μέριμνα, σεβασμό και αναγνώριση του έργου μας, για να σταματήσει η απαξίωση και η αποστροφή των νέων προς το λειτούργημά μας.
-Συμμόρφωση της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
«Κανείς δεν δικαιούται να μείνει σιωπηλός και να δηλώνει απών από την ώρα της μάχης!
Η Ένωσή μας, ανταποκρινόμενη στο αγωνιστικό κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας, καλεί όλα τα μέλη να συμμετέχουν δυναμικά στην κινητοποίηση», αναφέρεται στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.
Λεωφορείο από Κομοτηνή
Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία θα αναχωρήσει αυθημερόν την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 λεωφορείο μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής. Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Διοικητικό Συμβουλίου μέχρι μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News