Σε Ίασμο και Σάπες την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης
Με δύο αναβατήρες και δύο πίστες, ώρες 9:00 με 16:00
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Δράμας είναι έτοιμο να λειτουργήσει, με την επίσημη πρώτη μέρα λειτουργίας να είναι αύριο Σάββατο 28 Δεκεμβρίου. Προηγήθηκε η επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος κι άλλα γραφειοκρατικά ζητήματα από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού υπόσχεται χιόνια και ατελείωτη διασκέδαση. Για αρχή θα λειτουργούν οι αναβατήρες Baby 1 και Μέστα και οι πίστες Αρχαρίων 1 και Νέστος, καθημερινά από 9:00 έως 16:00.
Ο δρόμος είναι κανονικά ανοικτός, αλλά παρακαλούνται οι επισκέπτες να έχουν διαρκώς μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, τις οποίες να χρησιμοποιούν ανάλογα με τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, διότι η κατάσταση στον δρόμο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News