«Αντικατάσταση πληθυσμού» βλέπει στο μεταναστευτικό ο Αν. Λαυρέντζος | xronos.gr
ΑΝΑΡΤΗΣΗ

«Αντικατάσταση πληθυσμού» βλέπει στο μεταναστευτικό ο Αν. Λαυρέντζος

26/01/23 - 8:00
«Αντικατάσταση  πληθυσμού» βλέπει στο μεταναστευτικό  ο Αν. Λαυρέντζος

Συγγραφέας του βιβλίου «η Σιωπηρή Άλωση» για το δημογραφικό

«Αντικατάσταση πληθυσμού» βλέπει με φόντο το μεταναστευτικό ο Αναστάσιος Λαυρέτζος, αναλυτής και συγγραφέας του βιβλίου «η Σιωπηρή Άλωση» γύρω από το δημογραφικό. Παράλληλα, δεν αποδέχεται τον ισχυρισμό της κυβέρνησης ότι επιλύθηκε το μεταναστευτικό.

Η ανάρτησή του: «Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι “έλυσε” το μεταναστευτικό. Στην πράξη, μετέφερε 120 χιλιάδες παράνομους μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα, υλοποιώντας ουσιαστικά τον τουρκικό σχεδιασμό. Παράλληλα δημιούργησε ΚΥΤ σε 5 νησιά και στον Έβρο για να υποδεχτεί το επόμενο κύμα.

Εν τω μεταξύ, ο Πρωθυπουργός δεν παύει να μας λέει ότι το σχέδιο του για τη “λύση” του δημογραφικού είναι η αντικατάσταση πληθυσμού.

Σε αυτή τη φάση η κυβέρνηση αξιοποιεί το περιστατικό της “Μαρίας του Έβρου” και ασκεί διώξεις σε ορισμένες ΜΚΟ που ξεπέρασαν κάθε όριο. Επίσης υπόσχεται ότι θα υψώσει φράχτη στον Έβρο. Ωστόσο, δεν αλλάζει το πολύ ευνοϊκό νομοθετικό πλαίσιο για την παράνομη μετανάστευση που η ίδια έφερε. Όλα αυτά βέβαια τα κάνει τώρα, λίγο πριν τις εκλογές. Μετά θα ξεδιπλώσει πλήρως τη φιλομεταναστευτική της ατζέντα. Αυτή τη φορά μας έχει ενημερώσει. Κανείς δεν δικαιούται να ξεγελαστεί».

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr