Διεκόπη η κυκλοφορία στην ιρλανδική διάβαση Μωσαϊκού λόγω μεγάλου όγκου νερού | xronos.gr
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣ

Διεκόπη η κυκλοφορία στην ιρλανδική διάβαση Μωσαϊκού λόγω μεγάλου όγκου νερού

26/01/23 - 14:45
Διεκόπη η κυκλοφορία στην ιρλανδική διάβαση Μωσαϊκού λόγω μεγάλου όγκου νερού

Ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει ως ακολούθως:

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης: Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, στην ιρλανδική διάβαση Μωσαϊκού. 

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης: Στη δημοτική οδό Άνω Καρυόφυτου–Λειβαδίτη–Δασικού Χωριού, από το 2ο χλμ. έως το Δασικό Χωριό, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Περιφερειακή Ενότητα Δράμας: Στην Εθνική Οδό Δράμας–Εξοχής από τη διασταύρωση Βώλακα έως και τη διασταύρωση Οχυρού, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Φ. οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Στην Επαρχιακή Οδό Δράμας–Σιδηρόνερου, από τον οικισμό Λιβαδερού έως τον οικισμό Σιδηρόνερου, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συστήνει στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας, ενώ παράλληλα στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα –διακοπές κυκλοφορίας– χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr