Δώρα από τη Ρομποτεχνία στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής | xronos.gr
ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ

Δώρα από τη Ρομποτεχνία στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής

29/12/21 - 9:00

Με στόχο να ομορφύνουν τις γιορτές των παιδιών που το έχουν ανάγκη

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Ρομποτεχνία» έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο αυτές τις γιορτές, καθώς προσέφερε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, με σκοπό να ομορφύνουν οι γιορτές τους έστω και λίγο. 

Πιο συγκεκριμένα χθες η «Ρομποτεχνία» δια του Βασίλη Καλεντερίδη υπεύθυνου της ΚΔΑΠ βρέθηκε στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS και προσέφερε δώρα τα οποία συγκέντρωσε μέσα από δράσεις του τις προηγούμενες ημέρες. Στόχος φυσικά και τα παιδιά του Κέντρο Στήριξης που θα τα παραλάβουν να νοιώσουν καλύτερα, αλλά και να δημιουργηθεί στα παιδιά της «Ρομποτεχνίας» το αίσθημα της προσφοράς και του εθελοντισμού. 

Να σημειώσουμε ότι η δράση έλαβε χώρα από τις 14 έως και τις 27 Δεκεμβρίου στο χώρο του ΚΔΑΠ και περιλάμβανε τρεις πυλώνες. Ο πρώτος ήταν η συλλογή βιβλίων και παιχνιδιών μέσω της εθελοντικής συμμετοχής, ανοιχτή προς το κοινό, ο δεύτερος πυλώνας ήταν η δημιουργία αναμνηστικού λευκώματος με ευχές και ζωγραφιές από τα παιδιά που μετέχουν στο πρόγραμμα του τμήματος της δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ) της σχολής και ο τρίτος πυλώνας ήταν λειτουργικά δώρα από την διοίκηση της σχολής με στόχο την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Στήριξης.


Β. Καλεντερίδης: «Να προσφέρουν έστω ένα χαμόγελο»
Ο Βασίλης Καλεντερίδης παρέδωσε όχι μόνο τα δώρα που μαζεύτηκαν, αλλά και διάφορα προϊόντα για τις ανάγκες του Κέντρου. «Καταφέραμε ως Ρομποτεχνία να συμμετάσχει ο κόσμος στη φιλανθρωπική δράση που διοργανώσαμε και να στηρίξουμε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS. 

Μαζέψαμε περίπου 6-7 κούτες παιχνίδια και βιβλία και δώσαμε κίνητρα για να ευαισθητοποιήσουμε και τα δικά μας παιδάκια. Έτσι και αυτά με νέα πλέον εφόδια δώσανε και το δικό τους δωράκι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στον επίλογο του ευχόμενος χρόνια πολλά τόνισε πως κατά τον ίδιο «είναι απλά ένας όμορφος τρόπος να πεις ‘χρόνια πολλά’ και ελπίζω μια τέτοια κίνηση να μπορέσει να προσφέρει έστω ένα χαμόγελο».

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr