Δύσκολα τα θέματα στη Φυσική λέει η Σουζάνα Ιωακειμίδου | xronos.gr
ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ "ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ"

Δύσκολα τα θέματα στη Φυσική λέει η Σουζάνα Ιωακειμίδου

22/06/20 - 11:38

Οι μαθητές/τριες του "Πολυδύναμου" είχαν τη σωστή προετοιμασία

Αν μη τι άλλο, οι εξεταζόμενοι/ες στο μάθημα της Φυσικής έπρεπε να εξαντλήσουν όλο το χρόνο της εξέτασης, καθώς η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών εξετάσεων ξεκίνησε με "βουτιά" στα δύσκολα.

Αυτό περιγράφει η καθηγήτρια Φυσικής στο φροντιστήριο "Πολυδύναμο" της Κομοτηνής, η οποία είπε: "Τα θέματα της Φυσικής για το νέο σύστημα ήταν θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας και για τους πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές. Απευθυνόταν όχι μόνο στους μαθητές που είχαν γνώση της ύλης αλλά έπρεπε να τη χειριστούν πάρα πολύ καλά και εξαιρετικά γρήγορα, έτσι ώστε επειδή ήταν πολύ μεγάλος ο όγκος των ζητουμένων και πάρα πολλές οι πράξεις -το υπολογιστικό κομμάτι- να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο κομμάτι των τριών ωρών"

Αντίστοιχης δυσκολίας ήταν τα θέματα και για τους μαθητές του παλιού συστήματος με την κα Ιωακειμίδου να παρατηρεί ότι "έχουμε και το παλιό σύστημα, όπου ισχύουν τα ανάλογα. Βέβαια εκεί το ποσοστό εισαγωγής των παιδιών είναι μικρότερο (10%), όμως ισχύουν ακριβώς τα ανάλογα και στα παιδιά αυτά".

Ωστόσο, λόγω της εξαιρετικής προετοιμασίας που είχε γίνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Πολυδύναμου, αναμένεται να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία, εκτιμά η κα Ιωακειμίδου.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr