Είναι το δημογραφικό, ηλίθιε!

Για Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου έως τη Δευτέρα 7 Απριλίου
Το Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Ξάνθης ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες του Νομού Ξάνθης και της Θράκης γενικότερα ότι, οι Αιτήσεις Εγγραφών των μαθητών της Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου για το νέο έτος 2024-25 στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Ξάνθης έχουν προθεσμία έως τη Δευτέρα 7 Απριλίου και ώρα 13.00.
Επίσης, την Τετάρτη 2 Απριλίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιςα Εκπαίδευσης Ξάνθης στο αμφιθέατρο του 3ου Γενικού Λυκείου για την ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για τον τύπο του Λυκείου που έχουν να επιλέξουν οι απόφοιτοι των Γυμνασίων. Στην ημερίδα αυτή θα ενημερωθούν και οι γονείς των αποφοίτων των δημοτικών της πόλης για τους τύπους των Γυμνασίων που υπάρχουν στην περιοχή.
Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Ξάνθης
Το Πρότυπο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης λειτουργεί με ένα νέο αυστηρό πλαίσιο σπουδών.
Περνά πλέον τους 140 μαθητές και μαθήτριες, υπηρετεί υψηλούς στόχους εκπαίδευσης των μαθητών, που αφορούν στην γνωστική και πνευματική κατάρτιση των νέων μας σε υψηλές αξίες και την εμβάθυνσή τους σε θέματα πνευματικότητας, πολιτισμού και περιβάλλοντος.
Στο σχολείο λειτουργούν, εκτός των μαθημάτων που διδάσκονται οι μαθητές/τριες στα άλλα σχολεία, συγκεκριμένα εκτός διδακτικού ωραρίου μετά τις 14:00 εκπαιδευτικοί όμιλοι που δίνουν έμφαση στην τέχνη, τη μουσική, την παράδοση γενικότερα, στη σωματική και ψυχική υγεία μέσω της άθλησης, αλλά και στην προστασία και αειφορική διαχείριση του περιβάλλοντος.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News