Ενδιαφέρον webinar: Νήπια με συναισθητική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων | xronos.gr
ROBOTEXNIA: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ενδιαφέρον webinar: Νήπια με συναισθητική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων

30/03/21 - 9:00

Μοιραστείτε το

Σήμερα Τρίτη 30/03 και ώρα 17:30

Κι όμως! Ακόμη και ένα νήπιο μπορεί να αποκτήσει συναισθηματική νοημοσύνη. Αρκεί να έχει τη σωστή αντιμετώπιση, καθοδήγηση και  υποστήριξη. Στο online σεμινάριο που διοργανώνει η Frezyland, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Εναλλακτικής Μάθησης Robotexnia, θα μάθετε τα πάντα για το πώς καλλιεργείται η ικανότητα αυτή στα παιδιά 1 έως 3 ετών.

Θα μάθετε για το πως τα αρνητικά συναισθήματα του παιδιού μπορούν να γίνουν «όχημα», για να χτιστούν ουσιαστικές σχέσεις στοργής και κατανόησης με τους γονείς και τον περίγυρο. Θα γνωρίσετε τους τύπους γονέων που αδυνατούν να μεγαλώσουν συναισθηματικά ώριμα παιδιά. Και τέλος, θα ανακαλύψετε τον τρόπο να αντιδράτε ψύχραιμα και εποικοδομητικά, όταν το παιδί ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια.

Όλα, διά στόματος του Ευάγγελου Αλεξόπουλου, έγκριτου εκπαιδευτικού, συγγραφέα του βιβλίου «Οδηγός Γονέα» και δημιουργού του www.oloigiatopaidi.gr.

Για το Online Live Streaming Σεμινάριο, Νήπια με συναισθηματική ωριμότητα και συμπεριφορές εκτός ορίων, δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθείστε το εδώ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, δεν αρκεί να έχετε δηλώσει συμμετοχή στο webinar. Χρειάζεται επιπλέον να είστε εκείνη τη στιγμή συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας. Εάν δηλώσετε συμμετοχή την ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου ή λίγο πριν, θυμηθείτε να κάνετε login.
 


Βρείτε τα τελευταία νέα της Κομοτηνής, της Ροδόπης και της Θράκης ευρύτερα
στο Google News του www.xronos.gr

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr