«Φλάτ» θέματα στην Οικονομία είδε ο Παναγιώτης Γεμενετζής | xronos.gr
ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ»

«Φλάτ» θέματα στην Οικονομία είδε ο Παναγιώτης Γεμενετζής

26/06/20 - 11:58

«Στα θέματα μπορούσαν να ανταποκριθούν σχεδόν όλοι οι μαθητές» λέει ο εκπαιδευτικός

«Τα θέματα της Οικονομίας, ήταν απλά, βατά, ήταν θέματα που και ένας μέτριος μαθητής μπορούσε να φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο» σχολιάζει αρχικά ο Παναγιώτης Γεμενετζής που είναι καθηγητής στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στο φροντιστήριο «Πολυδύναμο». Οι μαθητές/τριες εξετάστηκαν στο τελευταίο μάθημα των Πανελλαδικών εξετάσεων που ήταν οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (αυτοί/ες που έχουν διαλέξει συγκεκριμένη κατεύθυνση), αλλά στα θέματα «δεν είχαμε και ιδιαίτερη διαβάθμιση. Αυτό είναι κάτι που για μένα έλειπε από τα θέματα. Δεν μπορούσε δηλαδή να ξεχωρίσει ο μαθητής που δούλεψε πολύ μέσα στη χρονιά», σχολιάζει ο καθηγητής.

Επιπλέον, λέει ότι «ήταν λίγο flat τα θέματα και μπορούσαν να ανταποκριθούν σχεδόν όλοι οι μαθητές – και οι πολύ καλοί και οι μέτριοι αν ήταν προσεκτικοί.

Άρα, μάλλον θα έχουμε καλές βαθμολογίες και αυτό θα επηρεάσει με τη σειρά του και τις βάσει» σημειώνει.  

«Η Οικονομία είναι ένα μάθημα σημαντικό», λέει ο καθηγητής ο οποίος λόγω και της κατάστασης με τον κορωνοϊό και το κλείσιμο των σχολίων αμφιταλαντευόταν σχετικά με τα θέματα: «από τη μια μεριά λόγω της κατάστασης, είχα μια υπόνοια ότι δεν θα ήταν ακραία δύσκολα. Από την άλλη μεριά όμως δεν περίμενα ότι δεν θα υπάρχει έστω μία διαβάθμιση», καταλήγει.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr