Φοιτητές ΔΠΘ: «Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα» | xronos.gr
ΠΤΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ

Φοιτητές ΔΠΘ: «Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

14/11/19 - 14:09

Δριμύ κατηγορώ από τον σύλλογο φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης

Την πτώση κομματιού από το ταβάνι του αμφιθεάτρου καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο σύλλογος φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης ΔΠΘ. Μάλιστα οι φοιτητές λένε «από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα» και σημειώνουν αναλυτικά:

«Την Τετάρτη 6/11/19 στο μάθημα της Ανθρώπινης Ανάπτυξης, στις 3:00 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής και ενώ το μάθημα ήταν σε εξέλιξη με περίπου 30-40 φοιτητές έπεσε κομμάτι από το ταβάνι του κτιρίου και προσγειώθηκε στα πόδια (ευτυχώς!) συμφοιτητών μας και έγινε κομμάτια. Αυτό σημαίνει ότι από τύχη δεν έπεσε σε κάποιο κεφάλι και από τύχη αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Είναι τραγικό το γεγονός ότι εν έτει 2019 δεν μπορούμε με ασφάλεια να μπούμε στα μαθήματά μας και να παρακολουθήσουμε, έχοντας ως φόβο μην τυχόν πέσει το ταβάνι στο κεφάλι μας! Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό, το πρώτο ή το τελευταίο, έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα φέτος που για άλλη μια χρονιά ξεκινήσαμε με τις χειρότερες προοπτικές. Συνεχίζουν να γίνονται τα μαθήματά μας σε κοντέινερ, που με την πρώτη βροχή πλημμυρίζουν και με το πρώτο κρύο γινόμαστε παγοκολόνες, συνεχίζουν σε ένα αμφιθέατρο που θα χάσουμε το μέτρημα αν δούμε πότε συντηρήθηκε τελευταία φορά […]».

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr