Tα «χρυσά» κορίτσια της Εθνικής Πόλο στο ΕΡΤΝews: Αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε – Επόμενος στόχος η Σιγκαπούρη

Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή ολοένα και περισσότερων οδηγών
Τα βλέμματα κέντρισε ένα ηλεκτροκίνητο ταξί Tesla το οποίο έκανε την εμφάνισή του στην πόλη μας μέσα στο τριήμερο.

Το ταξί είχε κανονικά άδεια αλλά ήταν εκτ΄ςο υπηρεσίας, ενώ σύμφωνα τουλάχιστον με τις πινακίδες και το κίτρινο χρώμα, εκτιμούμε ότι η έδρα του είναι στην πρωτεύουσα. Όπως ήταν αναμενόμενο, πάρα πολλοί περαστικοί έσπευσαν να το φωτογραφίσουν (όπως κάναμε κι εμείς για να σας το δείξουμε).

Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή των οδηγών, με ολοένα περισσότερα ηλεκτρικά ή υβριδικά οχήματα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια και στην Κομοτηνή, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται το δίκτυο φορτιστών σε διάφορα σημεία της πόλης. Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε, αμιγώς ηλεκτροκίνητο ταξί δεν είχαμε ξαναδεί!

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News