Μία ενδιαφέρουσα δράση προγραμματίζεται στη λίμνη Βιστωνίδα | xronos.gr
ΚΑΝΟ-ΚΑΓΙΑΚ

Μία ενδιαφέρουσα δράση προγραμματίζεται στη λίμνη Βιστωνίδα

26/01/23 - 8:00
Μία ενδιαφέρουσα δράση  προγραμματίζεται στη λίμνη Βιστωνίδα

Με επίκεντρο τη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης αλλά και την πανέμορφη λίμνη  

Μια μοναδική εμπειρία, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι εραστές του κουπιού και όχι μόνο την 1η Απριλίου και σίγουρα δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Πρόκειται για μια εκδήλωση με κανό-καγιάκ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον παραλίμνιο χώρο της Αγίας Παρασκευής, στη Νέα Κεσσάνη.

Όπως διαβάζουμε στην τοπική ιστοσελίδα peteinews.gr η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Κεσσάνης «Αγία Παρασκευή» και του Κινήματος Εθελοντών «Στηρίζω» του Πόρτο Λάγος. Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κεσσάνης θα αναλάβουν την καθαριότητα του χώρου, έξω από το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής και το Κίνημα Εθελοντών «Στηρίζω», σε συνεργασία με τον Ηλία Μιχαηλίδη, επαγγελματία εναλλακτικού τουρισμού, θα μεταφέρει δωρεάν με κανό - καγιάκ όλους τους επισκέπτες της εκδήλωσης, που θέλουν να κάνουν μια «βόλτα» στα πανέμορφα νερά της Λίμνης, παρέχοντας τα μέσα και την ασφάλεια για να γίνει η εμπειρία τους, αξέχαστη.

Ελπίζουμε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί, να στεφθεί από επιτυχία και να επαναληφθούν κι άλλες αντίστοιχες στο μέλλον, πάντα σεβόμενες τον προστατευόμενο τόπο και τα είδη του, διότι όπως πολλές φορές έχουμε γράψει η Βιστωνίδα, η πανίδα της, η εκκλησία κι όλο το τοπίο αποτελούν τοπίο δόξης λαμπρό για ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού που διαχρονικά η πολιτεία αλλά κι οι επαγγελματίες δεν έχουν καταφέρει ν’ αναδείξουν και να αξιοποιήσουν.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr