Οντέρ Μουμίν: Είμαι ένας από τους 332 Δημάρχους της χώρας | xronos.gr
ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

Οντέρ Μουμίν: Είμαι ένας από τους 332 Δημάρχους της χώρας

23/01/23 - 12:02
Οντέρ Μουμίν: Είμαι ένας από τους 332 Δημάρχους της χώρας

Τι απαντάει ο δήμαρχος στις διαρροές ότι βαίνει προς παύση καθηκόντων

Παραμένει δήμαρχος Ιάσμου και καταγγέλλει ότι… στοχοποιείται ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που αναίτια απολύει και στοχοποιεί δημοτικούς υπαλλήλους ως δήθεν «γκιουλενιστές» -φυσικά στη χώρα μας δεν υπάρχει τέτοια τρομοκρατική οργάνωση- καθώς επίσης πολιτικούς του τόπου ως επικεφαλής εγκληματικών οργανώσεων, ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Με αφορμή τις διαρροές από το Υπουργείο Εσωτερικών, ότι ο Οντέρ Μουμίν βαίνει προς παύση καθηκόντων, γι’ αυτό έχουν κινηθεί σχετικές διαδικασίες, ο δήμαρχος με έγγραφη δήλωσή του επιμένει στα λεγόμενα και τις θέσεις του.

Η δήλωση αναλυτικά: «Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω τη κοινή γνώμη ότι παρακολουθώ στενά τις σκόπιμες και αναληθείς ειδήσεις των τελευταίων ημερών που αφορούν στο πρόσωπό μου και στη λειτουργία του Δήμου Ιάσμου, σε ορισμένα μέσα πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Εμφατικά δηλώνω για άλλη μια φορά ότι είμαι ένας από τους 332 Δημάρχους της χώρας μας, της Ελλάδας. Ως εκ τούτου εντολές λαμβάνω, αποκλειστικά και μόνο, στη κάλπη από τους συνδημότες μου. Με απόλυτη πίστη στο Σύνταγμα και στους νόμους της χώρας μας, παραμένω στη διάθεση των αρμοδίων αρχών για να παράσχω εξηγήσεις.

Μέσα από βρώμικα παιχνίδια, αν και διαφαίνεται ότι στοχοποιούμαι προσωπικά, στην πραγματικότητα στοχοποιείται η ελεύθερη βούληση των δημοτών του Δήμου Ιάσμου, όπως αυτή εκφράστηκε στην κάλπη. Επιπλέον, αυτά τα υποκινούμενα βρώμικα παιχνίδια ερμηνεύονται ως βλαπτικά για τις έννοιες της δημοκρατίας και της ειρήνης.

Καλώ τους χιλιάδες ανήσυχους συμπολίτες μου, να λειτουργήσουν με ηρεμία και σύνεση, απέναντι σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα και καταστάσεις χάους. Μέσω κάλπης ήλθαμε και αν είναι μέσω κάλπης θα αποχωρήσουμε. Όρθιος και με το κεφάλι ψηλά, παραμένω επικεφαλής της ευλογημένης αποστολής που μου εμπιστευτήκατε».

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr