Το «Πολυδύναμο» τους άνοιξε τον δρόμο για το πανεπιστήμιο | xronos.gr
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Το «Πολυδύναμο» τους άνοιξε τον δρόμο για το πανεπιστήμιο

29/06/22 - 8:00
2342352365-61_1.jpg

Αρίστευσαν, προσπάθησαν, αγχώθηκαν και τώρα είναι έτοιμοι να σπουδάσουν αυτό που αγαπούν

Για άλλη μια χρονιά το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Πολυδύναμο» έδειξε στους μαθητές και τις μαθήτριες της Ροδόπης, το δρόμο προς το πανεπιστήμιο. Με σωστή και μεθοδευμένη διδασκαλία που παρέχουν οι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου, μαθητές βλέπουν τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα. 


Η Φ. Αναστασιάδου με τρομερή επίδοση
Η Φανούλα Αναστασιάδου είχε μέσο όρο 18.700 στις Σπουδές Υγείας και παρά την υψηλή βαθμολογία της που τις εξασφαλίζει την είσοδό της σε πληθώρα σχολών, η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια σχολή θα έχει ως πρώτη επιλογή, αλλά τείνει στη Μοριακή Βιολογία στην Αλεξανδρούπολη και στο Τμήμα Χημείας στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν μια προσπάθεια όλων των σχολικών χρόνων και αυτή θα ήταν και η συμβουλή μου προς την νεότερη γενιά. Να προσπαθούν από μικροί και να μη τα παρατούν ποτέ και πάντα να πιστεύουν στον εαυτό τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο Χ. Χαριτόπουλος βάζει πλώρη για Ιατρική 
Ο Χάρης Χαριτόπουλος εμπιστεύτηκε το «Πολυδύναμο» για την καθοδήγησή του έγραψε  18.475 μόρια και πλέον βάζει πλώρη για την Ιατρική Σχολή! Ο ίδιος έδωσε για δεύτερη φορά πανελλαδικές και ομολογεί πως «η χρονιά ήταν πιο χαλαρή από άποψη προγράμματος, αλλά πιο δύσκολη από άποψη ψυχικών και πνευματικών απαιτήσεων».


Ο Γ. Μπίκος πέτυχε με σωστή προετοιμασία
Ο Γιάννης Μπίκος με διάβασμα και προσπάθεια κατάφερε να συγκεντρώσει 17.800 μόρια και λέει ότι πράγματι η χρονιά ήταν απαιτητική, ωστόσο  υπήρχε η κατάλληλη προετοιμασία από το φροντιστήριο. «Στοχεύω στην Ιατρική. Η εμπειρία ήταν καλύτερη από ότι περίμενα και δεν ήταν και τόσο “τρομακτική”» επισήμανε.


Ο Π. Πετρέλης έτοιμος να σπουδάσει μαθηματικά
Ο Παναγιώτης Πετρέλης με τη σειρά του ξεπέρασε τα 17.000 μόρια και με τη σειρά του παρατήρησε επίσης ότι «η χρονιά δεν ήταν τόσο δύσκολη. Είχαμε σωστή καθοδήγηση και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δική μου επίδοση». Στόχος του είναι η Σχολή Μαθηματικών και ήδη βάζει πλώρη για το επόμενο όνειρό του.


Η Μ. Τζελέπη θέλει να σπουδάσει στη Νομική Σχολή
Η Μάρθα Τζελέπη έγραψε 15,9 στην Έκθεση, στα Αρχαία 15,2, στα Λατινικά 19,8 και στην Ιστορία 19,3. Στοχεύει στη Νομική Σχολή και όπως λέει «η όλη χρονιά δεν ήταν τόσο τρομαχτική. Στο φροντιστήριο ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα τα θέματα». 


Η Ρ. Ζιώγα ευχαριστημένη με την υψηλή βαθμολογία της
Η Ραφαηλία Ζιώγα έγραψε 14,8 στην Έκθεση, 19,1 στην Ιστορία, 20 Λατινικά και 16,9 στα Αρχαία. Ο πρωταρχικός στόχος της είναι η Νομική Σχολή και για την μεγάλη επιτυχία της δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει έναν προς έναν όλους τους καθηγητές του φροντιστηρίου «Πολυδύναμο» που την στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιά. «Είχαμε πολύ καλή προετοιμασία και σίγουρα η χρονιά είχε πίεση, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη» είπε χαρακτηριστικά.


Η Μ. Χυτηρίδη στοχεύει στην Σχολή Ευελπίδων
Η Μαρία Χυτηρίδη παρατήρησε πως η σχολική χρονιά κύλησε ομαλά και «το φροντιστήριο “Πολυδύναμο” ήταν πάντα εκεί για να ακούσει τους προβληματισμούς και το άγχος μας. Οι πανελλήνιες μου φάνηκαν κάτι εύκολο ως εμπειρία» και ενημέρωσε ότι στοχεύει την εισαγωγή της στην Σχολή Ευελπίδων. Έγραψε 15 στην Έκθεση, 16,9 Μαθηματικά και 17 Χημεία. 

Ο συνιδιοκτήτης του φροντιστηρίου Ηρακλής Χατζηιωαννίδης τόνισε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι δεν χρειάζεται να «χρησιμοποιούμε τη λέξη αποτυχία, για όσους προσπάθησαν και δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Δεν μπορούμε να λέμε τη λέξη αποτυχία για κάποιον που προσπάθησε. Οι πανελλαδικές δεν είναι εξετάσεις ζωής, αλλά εισαγωγής. Εύχομαι σε όλους συγχαρητήρια και να επιτευχθούν οι στόχοι τους».

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr