«Ροδόπη στο επίκεντρο» στη Δέλτα Τηλεόραση | xronos.gr
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 21:30 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ

«Ροδόπη στο επίκεντρο» στη Δέλτα Τηλεόραση

24/01/23 - 17:26
«Ροδόπη στο επίκεντρο» στη Δέλτα Τηλεόραση

Με τον αρχισυντάκτη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «ο Χρόνος» Διονύση Βοργιά

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα εκπομπή της «Δέλτα» Τηλεόρασης «Ροδόπη στο επίκεντρο». Κάθε Τρίτη 21:30 με 22:30 και κάθε Παρασκευή σε επανάληψη τις ίδιες ώρες, η Κομοτηνή, η Ροδόπη κι οι άνθρωποί της έρχονται στο επίκεντρο της περιφερειακής τηλεόρασης.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Διονύσης Βοργιάς, αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «ο Χρόνος» Κομοτηνής, απόφοιτος Νομικής Δ.Π.Θ. και Δημοσιογραφίας ΑΝΤ1. Φιλοξενούνται αυτοδιοικητικοί, πολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων κι αρχών του τόπου σε αναλυτικές συζητήσεις με άξονα τα ζητήματα της Κομοτηνής και του Νομού Ροδόπης.

Στην πρώτη εκπομπή, που κάνει πρεμιέρα σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 21:30, στο επίκεντρο τίθεται το φλέγον ζήτημα εκροής χρήματος από τη Ροδόπη προς τη Βουλγαρία με «δόλωμα» τα καύσιμα, καθώς επίσης κι άλλα ζητήματα τοπικής οικονομίας.

Γιώργος Τζαμπαζλής-Διονύσης Βοργιάς

Φιλοξενούνται στους χώρους τους ο πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης και το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Γιώργος Τζαμπαζλής.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε και διαδικτυακά στο Facebook: Δέλτα Τηλεόραση. ​

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr