Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Ιάσμου… χωρίς τον δήμαρχο | xronos.gr
«ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ» Ο ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ

Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Ιάσμου… χωρίς τον δήμαρχο

26/01/23 - 8:00
Συνεδρίασε το δημοτικό  συμβούλιο Ιάσμου… χωρίς τον δήμαρχο

Πυρά της αντιπολίτευσης δια χειρός Κυριάκου Αμούτζα  

Μετά κόπων και βασάνων συγκλήθηκε τελικά σε δια ζώσης συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ιάσμου. Και μολονότι ο δήμαρχος Οντέρ Μουμίν φαίνεται πως βρισκόταν εκείνη την ώρα στον οικισμό, δεν παρέστη στη συνεδρίαση, προκειμένου ν’ απαντήσει στα σοβαρά ερωτήματα της αντιπολίτευσης καθώς επίσης να ενημερώσει το σώμα αναφορικά με την έρευνα που κάνει το Υπουργείο Εσωτερικών για τον ίδιο.

Τα πυρά του μετέφερε με ανακοίνωση, στον απόηχο της συνεδρίασης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κυριάκος Αμούτζας, κατηγορώντας τον δήμαρχο ότι περιφρονεί ή φοβάται το Δημοτικό Συμβούλιο, καταγράφοντας μία σειρά προβλημάτων-ζητημάτων που δεν έχουν προχωρήσει εξαιτίας της ολιγωρίας του δημάρχου και μεταφέροντας φωτογραφίες από τη συνεδρίαση με δημοτικούς συμβούλους… στα κινητά τους.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:
«Ο δήμαρχος Ιάσμου, κος Οντέρ Μουμίν, ειδικός στο να περιφέρεται ανά την Ελληνική και Τουρκική επικράτεια και στο να επιχειρεί “συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου” δια περιφοράς, αφού σταμάτησε τις βόλτες του, εμφανίστηκε και πάλι στην έδρα του Δήμου.

Εμφανίστηκε στον δήμο, όχι όμως και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο προφανώς περιφρονεί ή και φοβάται ν' αντιμετωπίσει λόγω των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η ανικανότητα της Διοίκησής του.

Έτσι, κανένα πρόβλημα δεν έχει λυθεί, ούτε και ουσιαστικά συζητηθεί: Ο ισολογισμός δεν έχει συζητηθεί, ούτε και επικυρωθεί. Τεχνικό πρόγραμμα ουσιαστικά δεν υφίσταται. Τα σχολεία του Δήμου παραμένουν χωρίς καύσιμα. Η Δημοτική Επιχείρηση δείχνει να είναι κλινικά νεκρή. Τα ταμεία του Δήμου εξακολουθούν να είναι εκτός λειτουργίας.

Αντί λοιπόν ο κύριος Οντέρ να βρίσκεται στη συνεδρίαση του Δ.Σ. καθώς ήταν και εισηγητής σε ορισμένα θέματα, προτίμησε να ακολουθήσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του και να επισκεφθεί το τμήμα Ζωγραφικής του Δήμου, αφήνοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο τις εκλεγμένες ρεζέρβες της ευρισκόμενης σε αποσύνθεση παράταξής του να βγάλουν άκρη.

Τον ρωτάμε ξανά! Μέχρι πότε θα γίνεται ανεκτή αυτή η κατάσταση στο Δήμο μας υπό τη διοίκηση ενός ευρισκομένου εκτός τόπου και χρόνου δημάρχου, που κινείται μεταξύ παρανομίας και παράνοιας;

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του δημάρχου είναι απασχολημένοι με τα κινητά τους σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του συμβουλίου ενώ οι δύο κυρίες από περίοπτη θέση προσπαθούν μάταια να δώσουν απαντήσεις!».

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr