Νέο παιδικό πρόγραμμα Υγείας από την Interlife | xronos.gr
KINDERCARE99

Νέο παιδικό πρόγραμμα Υγείας από την Interlife

01/06/17 - 11:00

Μοιραστείτε το

Με χαμηλό ετήσιο κόστος προσφέρει τις απαιτούμενες καλύψεις νοσηλείας παιδιών  

Ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα το KINDER CARE 99 δημιούργησε και προωθεί στην αγορά η Interlife Ασφαλιστική, λαμβάνοντας υπόψη τη δραματική συρρίκνωση του εισοδήματος μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και με κίνητρο την πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των ανθρώπων που πλήττονται περισσότερο.


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερα χαμηλό ασφάλιστρο που προσφέρει αξία τόσο στους ασφαλιζόμενους όσο και στην κοινωνία συνολικά ενώ, αντανακλά το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας αφού παρέχει στους γονείς τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα για να προασπίσουν το πολυτιμότερο αγαθό, την Υγεία. 


Με ετήσιο κόστος μόνο 99€, (8,25€ μηνιαίως) προσφέρει τις απαιτούμενες καλύψεις νοσηλείας παιδιών με πρόσβαση σε συνεργαζόμενες ιδιωτικές κλινικές (Ευρωκλινική Παίδων, Ευρωκλινική Αθηνών, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, ΙΑΣΩ Παίδων) που παρέχουν υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των ασθενών.
Το νέο πρόγραμμα Kinder CARE 99 εξασφαλίζει ποιοτική φροντίδα υγείας για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη και παρέχεται σε παιδιά από 30 ημερών έως 18 ετών, ενώ ανανεώνεται μέχρι τη συμπλήρωση των 25 ετών.


Το Πρόγραμμα Kinder CARE 99, όπως όλα τα προγράμματα της Interlife, διατίθεται πανελλαδικά μέσω του δικτύου των 1.700 ασφαλιστικών συνεργατών της εταιρίας για να προσφέρει τη σιγουριά και την ασφάλεια στην Υγεία που χρειάζεται κάθε οικογένεια.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Kinder CARE 99:


http://www.interlife-programs.gr/kindercare99/

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr