Βασιλόπιτα κόβει το Σάββατο ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης
Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του
Διαφορετικές γευστικές αποχρώσεις είχε το Σαββατοκύριακο που πέρασε για το SCENARIO, αφού στην κουζίνα του είχε κάνει «κατάληψη» ο σεφ Χάρης Μπονάνος. Ο νεαρός, αλλά πολλά υποσχόμενος σεφ που ξεκίνησε την καριέρα του από το reality μαγειρικής Master Chef, εδώ και τρία χρόνια «τρέχει» ένα ιδιαίτερο μαγειρικό πρότζεκτ με τον τίτλο-αναφορά στο όνομα του: Hurry Up.
Όπως είπε ο ίδιος στον «Χ», πρόκειται για το πάντρεμα του εστιατορικού φαγητού που ο ίδιος αγαπάει με το Street food με το οποίο μεγαλώνουν πια οι νέες γενιές, λόγω των αναγκών της καθημερινότητας.
Το πάντρεμα αυτό χαρίζει στον κόσμο μία μοναδική γευστική εμπειρία, που ταυτόχρονα είναι και πολύ σπάνια καθώς το Hurry Up δεν ονομάζεται τυχαία έτσι (σ.σ. στα ελληνικά σημαίνει «βιάσου»). Το πρότζεκτ του Χάρη Μπονάνου «εμφανίζεται» σε φεστιβάλ μαγειρικής και επιλεγμένα events ανά την Ελλάδα γι’ αυτό όσοι το πετύχουν πρέπει να βιαστούν για να προλάβουν.
Στα «δυνατά» σημεία του πρότζεκτ, τα buns (ψωμάκια) που παρασκευάζει ο Χ. Μπονάνος και η ομάδα του και τα οποία ονοματίζουν ένα υπό-πρότζεκτ του Hurry Up, που λέγεται ‘Eat my buns’ και επίσης παρουσιάστηκε στο SCENARIO.
Όσοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάντως, σίγουρα θα θυμούνται για καιρό τη γευστική εμπειρία.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News