Σε Ίασμο και Σάπες την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης
Συνελήφθη μετά την ακινητοποίηση του οχήματος
Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 18 Νοεμβρίου σε επαρχιακή οδό του Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 6 μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ακολούθως συνελήφθη μετά την ακινητοποίηση του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.
Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News