Συντονισμένη επιχείρηση Ελληνικής & Γερμανικής Αστυνομίας: Δύο συλλήψεις για οικονομικά εγκλήματα στην Κομοτηνή | xronos.gr

Συντονισμένη επιχείρηση Ελληνικής & Γερμανικής Αστυνομίας: Δύο συλλήψεις για οικονομικά εγκλήματα στην Κομοτηνή

03/06/25 - 14:10
Συντονισμένη επιχείρηση Ελληνικής & Γερμανικής Αστυνομίας: Δύο συλλήψεις για οικονομικά εγκλήματα στην Κομοτηνή

Μοιραστείτε το

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγεται από τις Γερμανικές Διωκτικές Αρχές

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρωινές ώρες σήμερα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλονίκης και της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγεται από τις γερμανικές Διωκτικές Αρχές για κακουργηματικές απάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι αυτή την ώρα έχουν πραγματοποιηθεί 15 κατ’ οίκον έρευνες σε τέσσερις πόλεις της Βορείου Ελλάδας και 2 συλλήψεις στην Κομοτηνή. Συνολικά στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται 25 εμπλεκόμενοι σε διάφορες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά κακουργηματικές απάτες με το πρόσχημα εικονικών οφειλών τεράστιων ποσών προ δεκαετίας.

Τα εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί από τις Γερμανικές Αρχές. Κατόπιν εντολής του Ευρωπαϊκού Εισαγγελέα ταυτόχρονα γίνονται αντίστοιχες μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις σε άλλες χώρες, Σλοβακία, Τσεχία και Αυστρία. Αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής βρίσκονται Έλληνες και Γερμανοί αστυνομικοί, οι οποίοι νωρίτερα σήμερα συνέλαβαν τους δύο καταζητούμενους, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ημεδαποί περί των 25 και 45 ετών αντίστοιχα.

Επίσημη ενημέρωση αναμένεται να υπάρξει από τα κεντρικά της Ελληνικής Αστυνομίας, όταν ολοκληρωθεί συνολικά η έρευνα.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo