650 χαμόγελα δρομέων στο νυχτερινό αγώνα δρόμου Κομοτηνής | xronos.gr
RODOPI RUNNERS ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ

650 χαμόγελα δρομέων στο νυχτερινό αγώνα δρόμου Κομοτηνής

17/06/25 - 9:00
650 χαμόγελα δρομέων στο νυχτερινό αγώνα δρόμου Κομοτηνής

Μοιραστείτε το

Ο άντρας και η γυναίκα που τερμάτισαν πρώτοι!

650 χαμόγελα συμμετεχόντων του 4ου νυχτερινού αγώνα δρόμου 5 χλμ από τον σύλλογο των Rodopi runners και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης γέμισε η πλατεία Ειρήνης το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιουνίου! Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες κι όχι μόνο, έλαβαν μέρος και έτρεξαν δημιουργώντας μία εικόνα μοναδική για την πόλη και φτιάχνοντας τις πιο ωραίες αθλητικές αναμνήσεις. Η διαδρομή ξεκίνησε στις 21:00 και περίπου μισή ώρα αργότερα είχαν φτάσει ο πρώτος άντρας και η πρώτη γυναίκα που κατάφεραν να τερματίσουν.

Η Ευμορφία Κυριαζίδου, η γυναίκα που τερμάτισε πρώτη



Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Κουτσοδημάκη και την Ευμορφία Κυριαζίδου, που κι οι δύο ήταν τρομερά χαρούμενοι, κυρίως για την συμμετοχή τους.

Στέλιος Ιγνατιάδης και Μανώλης Ταπατζάς

Αθλητικός τουρισμός και δράσεις
Ακριβώς μετά την έναρξη, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, Μανώλης Ταπατζάς ανέφερε μέσα από δηλώσεις του πως «είναι πάρα πολύ σημαντική η σημερινή συμμετοχή, καθώς βασική προϋπόθεση της τοπικής αυτοδιοίκησης και του περιφερειάρχη μας, Χριστόδουλου Τοψίδη είναι να προσελκύσουμε κόσμο μέσα από τον αθλητικό τουρισμό».

Ο Αλέξανδρος Κουτσοδημάκης, ο άντρας που τερμάτισε πρώτος



Με τη σειρά του, τη χαρά του για τη δράση εξέφρασε και ο Στέλιος Ιγνατιάδης, εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού & Απασχόλησης Περιφέρειας ΑΜΘ, αναφέροντας πως «είναι σημαντικό μέσα από τέτοιες αθλητικές δράσεις να βγει ο κόσμος έξω και να αθληθεί, ειδικά το βραδινά running είναι προτεραιότητα για την διοίκησή μας».


Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo