Έφυγε από την ζωή η ομότιμη καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Ελένη Ζέτου-Μουντάκη
Εντός έδρας από τον Μακεδονικό για την Α2 Εθνική βόλεϊ
Με τον χειρότερο τρόπο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής για την ΑΕ Κομοτηνής, η οποία γνώρισε την ήττα μέσα στο ΔΑΚ από τον Μακεδονικό στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Σχεδόν τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για την ομάδα του Ηλία Κρεούζη. Η υποδοχή είχε αστάθειες, οι επιθέσεις δεν είχαν καθαρότητα, ενώ συνολικά το παιχνίδι έλειπε από φαντασία — στοιχεία που σπάνια είχαμε δει τα τελευταία 1,5 χρόνια. Από την άλλη πλευρά, ο Μακεδονικός εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που του δόθηκε και έφτασε δίκαια στη νίκη με 0-3.
Το πρώτο σετ έκλεισε με 22-25. Στο δεύτερο, παρότι η ΑΕ Κομοτηνής βρέθηκε πίσω με 12-17, κατάφερε να περάσει μπροστά με 21-20. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία και το κατέκτησαν με 23-25. Το τρίτο σετ εξελίχθηκε πιο εύκολα για τον Μακεδονικό, ο οποίος το πήρε με 13-25, «κλειδώνοντας» την καθαρή νίκη.
Πηγή: www.lega.gr
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News