Σε Ίασμο και Σάπες την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης
Η διεθνής μπασκετμπολίστρια θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει η ελληνική καλαθοσφαίριση
Την περασμένη Παρασκευή οι αθλητές-τριες του ΓΑΣ Κομοτηνή είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Εβίνα Μάλτση, στο πλαίσιο της παρουσίας της στην Κομοτηνή για το 33ο διεθνές συνέδριο φυσικής αγωγής κι αθλητισμού, στο οποίο βραβεύτηκε.
Η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια κι Ολυμπιονίκης Εβίνα Μάλτση έχει αγωνιστεί στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, έχει κάνει πέρασμα από το Women NBA και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει η ελληνική καλαθοσφαίριση. Είναι η κορυφαία σκόρερ (σε πλήθος πόντων) όλων των εποχών με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών. Αγωνίστηκε για δύο δεκαετίες στην Εθνική ομάδα, στην Ευρωλίγκα και σε πρωταθλήματα χωρών όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Τσεχία και η Πολωνία. Είναι πρέσβειρα του Ευρωμπάσκετ γυναικών που θα διεξαχθεί από 18-29 Ιουνίου στο ΣΕΦ.
Ο ΓΑΣ Κομοτηνή τη βράβευσε για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της στην καλαθοσφαίριση. Μετά το τέλος της εκδήλωσης έδωσε μπλουζάκια του Ευρωμπάσκετ Γυναικών σε αθλητές-τριες.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News