Σοβαρά κίνητρα εγκατάστασης νέων κι επέκτασης υγιών επιχειρήσεων χρειάζεται η Ροδόπη

Ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης από την αρχή ως το τέλος κόντρα στη Θύελλα Φερών
Ο Άτλας Κομοτηνής πέραν από την ετοιμασία του για τα playoff της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχει άλλη μια καλή φετινή στιγμή και αυτή είναι η πρόκρισή του στα ημιτελικά του κυπέλλου «Τάσος Χαραλαμπίδης». Στο νοκ άουτ ματς με τη Θύελλα Φερών έγινε το αφεντικό του παρκέ από νωρίς μη αφήνοντας πολλά περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα για ανασυνταχθεί. Η διαφορά των 22 πόντων που είχε από το πρώτο ημίχρονο ο Άτλας ουσιαστικά ήταν και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αν και οι γηπεδούχοι έβγαλαν μια αντίδραση στην τελευταία περίοδο, αυτή δεν ήταν αρκετή για να απειληθεί η πρόκριση των Κομοτηναίων. Τελικό σκορ 45-60 με τους Βελή 12 (2), Θεοφανούδη 11(1) και Τζουβάρα 10(1) να πετυχαίνουν διψήφιους πόντους.
Θύελλα Φερών (Καραπαναγιώτης): Παπαδάκης, Κωνσταντινίδης 4, Ράλλης 12(2), Κεσανλής 3(1), Μετά 9(1), Θεοφανουδης 2. Ντινουδης 4, Παπαδουδης 10(3), Κουγιουμτζής, Καραπαναγιώτης 1, Γεροντιτης 3.
Άτλας Κομοτηνής (Παπουής): Δερβεντζής 6(1), Αβράμπος 3(1), Παπαδόπουλος 7(1), Κεφαλογιάννης 5(1), Τσιναρίδης, Δεμίρης, Τζουβάρας 10(1), Θεοφανούδης 11(1), Βελή 12 (2), Μπορμπίδης 2, Ζιούτης 4.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News