Ο ΓΑΣ υποδέχεται σήμερα την Ελευθερούπολη - Νίκη ή τέλος η σεζόν | xronos.gr

Ο ΓΑΣ υποδέχεται σήμερα την Ελευθερούπολη - Νίκη ή τέλος η σεζόν

06/05/26 - 8:00
Ο ΓΑΣ υποδέχεται σήμερα την Ελευθερούπολη - Νίκη ή τέλος η σεζόν

Μοιραστείτε το

Η ομάδα της πόλης χρειάζεται το φίλαθλο κοινό στο πλευρό της

Τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν δίνει σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 18:45 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής ο ΓΑΣ, που υποδέχεται τον ΓΣ Ελευθερούπολης στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της National League1. Με τη σειρά στο 2-2, η ομάδα που θα νικήσει περνάει στον τελικό, όπου θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Elite League (πρώην Α2 Εθνική).

Οι παίκτες του ΓΑΣ, παρά την ψυχρολουσία της προηγούμενης εβδομάδας με την εντός έδρας ήττα, έδειξαν χαρακτήρα κι επικράτησαν εκτός έδρας της Ελευθερούπολης, φέρνοντας ξανά τη σειρά στην Κομοτηνή.

Τον κόσμο στο πλευρό του ζητάει ο ΓΑΣ

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ζητάει από το φίλαθλο κοινό να βρεθεί στο πλευρό του στη σημερινή αναμέτρηση:

«Την Τετάρτη 6 Μαΐου η ομάδα μας αγωνίζεται με τον ΓΣ Ελευθερούπολης, μία αναμέτρηση η οποία αποτελεί την πιο κρίσιμη της φετινής σεζόν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, όπου το αποτέλεσμα θα καθορίσει τη συνέχειά της στη διεκδίκηση της ανόδου, και θα επισφραγίσει την προσπάθεια όλης της χρονιάς.

Οι παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο, μετά και την τελευταία σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησαν, ζητούν την καθοριστική παρουσία του κόσμου. Η στήριξη των φιλάθλων δεν είναι απλώς σημαντική - είναι απαραίτητη.

Την Τετάρτη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο 2ο Λύκειο. Ο ΓΑΣ Κομοτηνή σε χρειάζεται δίπλα του».

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo