Επαφές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης με το ΔΣ αποφοίτων ΕΠΑΘ | xronos.gr

Επαφές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης με το ΔΣ αποφοίτων ΕΠΑΘ

18/02/26 - 8:00
Επαφές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης  με το ΔΣ αποφοίτων ΕΠΑΘ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν ευχές και εκφράστηκε η ετοιμότητα της διοίκησης για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία

Η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης ΑΜΘ Μαίρη Κοσμίδου και ο Βασίλης Συμεωνίδης, προϊστάμενος του Γραφείου Μειονοτικής Εκπαίδευσης, συναντήθηκαν τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣυλλόγουΔασκάλων Αποφοίτων της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης Ροδόπης - Έβρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν ευχές και εκφράστηκε η ετοιμότητα της διοίκησης για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία όποτε ζητηθεί, με κοινό στόχο τη διασφάλιση της όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικής εκπαίδευσης των μαθητών. Σημειώνεται πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo