Σε Ίασμο και Σάπες την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης
Από τον Δήμο Κομοτηνής και τον Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης, με τη συμμετοχή της Πειραματικής ΣΑΕΚ Κομοτηνής
Ετοιμαστείτε για την πιο απολαυστική θρακιώτικη παραδοσιακή αποκριά, σήμερα το βράδυ στην Κομοτηνή! Ο Δήμος Κομοτηνής μέσω της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης διοργανώνει την καθιερωμένη παραδοσιακή αποκριά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.
Η παρέα του… Μπέη θα ξεκινήσει από τη Λέσχη Κομοτηναίων στις 19:30, θα «ταρακουνήσει» τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με την πομπή να καταλήγει στην πλατεία Ειρήνης. Εκεί, θα στηθεί το μεγάλο παραδοσιακό θρακιώτικο γλέντι με το μουσικό συγκρότημα Μπρατίμια, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 20:00.
Στην πλατεία Ειρήνης θα προσφέρεται επίσης «θρακιώτκου φαϊ στου πουδάρ'», το δικό μας… street food, με τη συμμετοχή του Τμήματος Μαγείρων και Σεφ της Πειραματικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Κομοτηνής.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News