Κτηνοτρόφος καταγγέλλει πως αδέσποτα σκοτώνουν τα ζώα του | xronos.gr

Κτηνοτρόφος καταγγέλλει πως αδέσποτα σκοτώνουν τα ζώα του

01/07/25 - 9:00
Κτηνοτρόφος καταγγέλλει πως αδέσποτα σκοτώνουν τα ζώα του

Αγανακτισμένος ο κάτοικος Νέου Σιδηροχωρίου Θεόδωρος Τσιφλικιώτης  

Ο Θεόδωρος Τσιφλικιώτης, κάτοικος Νέου Σιδηροχωρίου, αγανακτισμένος, κάλεσε και ανέφερε στον «Χ» ότι αδέσποτα έχουν επιτεθεί στα ζώα του όχι μία, όχι δύο… αλλά 6 φορές, σκοτώνοντας 10 από αυτά. Στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως καταλογίζει ευθύνες στη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής γιατί, όπως υποστήριξε, αδιαφόρησαν.

«Είμαι ο μόνος κτηνοτρόφος από Ίασμο μέχρι Αγίους Θεοδώρους που το κοπάδι του έχει επιβιώσει από την ευλογιά, και χάνω τα ζώα μου από τα αδέσποτα. Ζω συνέχεια με τον φόβο» ανέφερε ταραγμένος.

Δεν παρέλειψε να σημείωσε πως μίλησε επανειλημμένα στον Δήμο και το Κυνοκομείο για το πρόβλημα, έχει κάνει καταγγελίες στην Ελληνική Αστυνομία «και αυτοί αδιαφορούν», όπως υποστήριξε.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo