Είναι το δημογραφικό, ηλίθιε!

Ο συγκεκριμένος υφυπουργός ασχολείται με τον τομέα Μακεδονίας-Θράκης
Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, Τομέα Μακεδονίας-Θράκης Σταύρου Καλαφάτη, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ), που εκπροσωπεί το πιο παραγωγικό δυναμικό της Ελλάδας και συγκεκριμένα, τους 22 τοπικούς συνδέσμους εγκατεστημένων επιχειρήσεων στις ΒΙΠΕ της επικράτειας.
Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την κλειστή συνεδρίαση μόνο για τα μέλη του Συνδέσμου, όπου έγινε ο απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου και παρουσιάστηκε η νέα ατζέντα θεμάτων, με σκοπό την διεύρυνση του πεδίου δράσης του ΠΑΣΕΒΙΠΕ.
Στην εισήγησή του, ο πρόεδρος του ΔΣ Πέτρος Μαντάς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, στις άμεσες προτεραιότητες της Διοίκησης του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, ήταν να επιτευχθεί σε συνεργασία με την Πολιτεία, η αλλαγή προς το καλύτερο, του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των Οργανωμένων Υποδοχέων Μεταποιητικών και Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων (ΟΥΜΕΔ), το οποίο βρίσκεται εν αναμονή συνολικής αναθεώρησης.
Στην ανοικτή εκδήλωση που ακολούθησε, κεντρικός ομιλητής ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης με τον οποίο έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν την εγκατεστημένη βιομηχανική δραστηριότητα εντός Βιομηχανικών Περιοχών.
Ο κος Καλαφάτης αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες αναταράξεις που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, στην ενεργειακή αγορά, που συμπαρασύρει προϊόντα και υπηρεσίες και παρουσίασε τις στοχευμένες δράσεις της κυβέρνησης, για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων και τις μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν το επενδυτικό περιβάλλον και προάγουν την επιχειρηματικότητα και την προσέλκυση επενδύσεων.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News