Νέα οχήματα στην ΑΜΘ ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Χρ. Τοψίδης | xronos.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Νέα οχήματα στην ΑΜΘ ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Χρ. Τοψίδης

24/12/25 - 8:00
Νέα οχήματα στην ΑΜΘ ανακοίνωσε  ο περιφερειάρχης Χρ. Τοψίδης

Ως απάντηση για τα  ζητήματα εργαζομένων της ΠΑΜΘ, που έθεσε ο Δ. Κλάδης  

Για τα ζητήματα των εργαζομένων στην Περιφέρεια ΑΜΘ μίλησε στην 6η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Διονύσης Κλάδης, το απόγευμα της Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, παρά τις εξαγγελίες, παραμένουν σημαντικά ζητήματα στη στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, καθώς και θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της Περιφέρειας.

Ο ίδιος ρώτησε τη Διοίκηση χαρακτηριστικά:
«Τι μέτρα πρόκειται να πάρει η διοίκηση ώστε: 1) να καλυφθούν οι κενές θέσεις με βάση τις ανάγκες 2) να εκσυγχρονιστεί και να αυξηθεί ο στόλος των αυτοκινήτων της περιφέρειας για να καλυφθούν οι ανάγκες των υπηρεσιών 3) να δοθούν τα ΜΑΠ για τις χρονιές 2023 και 2024 που οφείλονται ακόμα στους εργαζόμενους 4) να επιδοτηθούν εργαζόμενοι στα νησιά της περιοχής και σε δυσπρόσιτα ή μέρη με έντονο πρόβλημα στέγης».

Νέα οχήματα στην Περιφέρεια ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Χρ. Τοψίδης
«Για μας η προσπάθεια ενίσχυσης των υπηρεσιών της περιφέρειας είναι συνεχής και αδιάλειπτη» ανέφερε στην απάντησή του ο περιφερειάρχης Χρ.Τοψίδης, ανακοινώνοντας πως τις επόμενες μέρες προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για την προμήθεια 40 συμβατικών ΙΧ (1300 εκ), 10 ηλεκτρικών οχημάτων και 5 οχημάτων 4χ4 τα οποία θα φέρουν εξοπλισμό αποχιονισμού (μαχαίρι & αλατιέρα) συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000€. «Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω ότι για να φτάσουμε στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού: Έγινε πλήρης καταγραφή του υπάρχοντος στόλου. Έγινε τεχνική έκθεση για την απόσυρση 15 οχημάτων σε πρώτη φάση (μια επίπονη γραφειοκρατική διαδικασία)», ενημέρωσε.

«Δεν μας αρκεί βέβαια απλά η κάλυψη των κενών αλλά δουλεύουμε προς την κατεύθυνση εξορθολογισμού της λειτουργίας των υπηρεσιών συνδυάζοντας εκτός από την οργανωμένη και συνεχής πίεση για την αύξηση του αριθμού των θέσεων που προκηρύσσονται για την περιφέρεια μας και την ποιοτική αξιολόγηση των ειδικοτήτων που είναι απαραίτητες», τόνισε ο Χρ. Τοψίδης.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo