Σε Ίασμο και Σάπες την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση - Στο τέλος χόρεψαν στην σκηνή
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ στην Άνθεια Αλεξανδρούπολης, από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Ιουλίου. Η διοργάνωση ανήκε στον Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Σπάρτακος» με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Το Σάββατο, ιδιαίτερη έναρξη έκανε ο Σύλλογος «Χοροδράσεις» από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, παρουσιάζοντας χορευτικά δρώμενα εμπνευσμένα από τοπικά έθιμα καλωσορίσματος. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από την Κρήτη και τον Πόντο, ξεσηκώνοντας το κοινό που είχε κατακλύσει την πλατεία της Άνθειας.
Μετά την παρουσίαση, η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακά Θρακιώτικα τραγούδια αλλά και ευρύτερο μουσικό ρεπερτόριο. Μικροί και μεγάλοι ανέβηκαν στη σκηνή και χόρεψαν με ενθουσιασμό, δημιουργώντας μια ζωντανή και εορταστική ατμόσφαιρα.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News