Χαρές και χοροί στο 2ο αντάμωμα Νέας Καλλίστης | xronos.gr

Χαρές και χοροί στο 2ο αντάμωμα Νέας Καλλίστης

01/07/25 - 9:00
Χαρές και χοροί στο 2ο αντάμωμα Νέας Καλλίστης

Κόσμος από τη Ροδόπη κι όχι μόνο πέρασε μία παραδοσιακή βραδιά παρά τη ζέστη

Την ευκαιρία να ανταμώσουν και να γλεντήσουν παραδοσιακά είχαν κάτοικοι της Νέας Καλλίστης, καταγόμενοι του χωριού αλλά και φίλοι από διάφορα μέρη όλης της Ροδόπης κι όχι μόνο, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο 2ο αντάμωμα Νέας Καλλίστης, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Ο Άγιος Δημήτριος».

Παρά τη ζέστη, ο κόσμος άρχισε να καταφτάνει με το που έπεσε το φως στην αυλή του Γυμνασίου. Τραπέζια είχαν αρκετοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής, ενώ χορούς παρουσίασαν οι οικοδεσπότες, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών και τα Χορευτικά της Μητρόπολης.

Τον κόσμο χαιρέτισε κι ευχαρίστησε για τη θερμή ανταπόκριση εκ μέρους του συλλόγου η Σούλα Πεχλιβάνη, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κκ Παντελεήμων, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρης Πολιτειάδης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κομοτηνής Γιάννης Κυριαζής, ενώ παρούσα ήταν κι η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Νατάσα Λιβεριάδου.

Μετά τα χορευτικά, η πίστα γέμισε από κόσμο κάθε ηλικίας, που απόλαυσε ένα παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα, τον Βαγγέλη Παπαναστασίου στο κλαρίνο, τον Περικλή Παυλακάκη στη γκάιντα. Η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι πολύ αργά με τον DJ Reno.


Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo