Β. Ελευθεριάδου: Η Νέα Δημοκρατία προσδίδει σταθερότητα και ισορροπία στην Ελλάδα μας | xronos.gr
ΡΑΔΙΟ ΧΡΟΝΟΣ 87.5FM

Β. Ελευθεριάδου: Η Νέα Δημοκρατία προσδίδει σταθερότητα και ισορροπία στην Ελλάδα μας

12/02/26 - 8:00
Β. Ελευθεριάδου:  Η Νέα Δημοκρατία προσδίδει  σταθερότητα και ισορροπία  στην Ελλάδα μας

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια η βασιλόπιτα της Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης  

Ένα βήμα εξωστρέφειας προσπαθεί να κάνει η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης, η οποία αυτή την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 προσκαλεί μέλη και φίλους του κόμματος στην κοπή της βασιλόπιτάς της στο ξενοδοχείο «Χρήστος & Εύη», με καλεσμένο και κεντρικό ομιλητή του υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια.

Για την παραπάνω εκδήλωση, φιλοξενήθηκε στο ράδιο Χρόνος 87.5fm από τον Δήμο Μπακιρτζάκη, η πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ροδόπης Βούλα Ελευθεριάδου. Σύμφωνα με την πολιτικό, η συνεχής παρουσία κυβερνητικών στελεχών και η προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή «δείχνουν ότι η Θράκη μετατρέπεται πλέον από ένα μέρος το οποίο ήταν απομονωμένο, σε ένα μέρος στο οποίο ανοίγονται διαφορές προοπτικές ως κέντρο ανάπτυξης της χώρας προς την Ανατολή και τη Δύση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Αναφορικά με τις δράσεις της ΝΔ Ροδόπης, από τη στιγμή της εκλογής της μέχρι σήμερα, έθεσε τον στόχο να επιστρέψουν στο κόμμα στελέχη και φίλοι που για τους δικούς τους λόγους τα τελευταία χρόνια αποστασιοποιήθηκαν. Υποσχέθηκε, παράλληλα, η τοπική οργάνωση να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και των φορέων της περιοχής, ασκώντας κομματική και θεσμική πίεση για την προώθηση αναγκαίων έργων στην περιοχή. Αναγνώρισε, πως «πολλές φορές υπάρχει δικαιολογημένη δυσαρέσκεια» από τον κόσμο, όμως στάθηκε στο ότι η Νέα Δημοκρατία προσδίδει «σταθερότητα και ισορροπία στην Ελλάδα μας».

Κατατέθηκαν οι προτάσεις για το τοπικό σχέδιο ανάπτυξης
Αναφορικά με το σχέδιο τοπικής ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, που αναμένεται να ανακοινωθεί από κυβερνητικό κλιμάκιο το επόμενο διάστημα, η κ. Ελευθεριάδου ενημέρωσε ότι η Νέα Δημοκρατία Ροδόπης κατέθεσε τις προτάσεις της. Στον πυρήνα των προτάσεων είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, που είναι η κινητήριος δύναμη της περιοχή, καθώς επίσης η προώθηση αναγκαίων έργων, όπως στον τομέα της άρδευσης.

Αναγνώρισε, ακόμη, ως το πιο σοβαρό πρόβλημα της περιοχής το δημογραφικό, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να υπάρξουν περισσότερα μέτρα. Παράλληλα, έθεσε την ανάγκη να ανοίξουν περισσότερες καλές θέσεις εργασίας στην περιοχή και να γίνουν στοχευμένες ενέργειες για την αύξηση του τουρισμού στη Ροδόπη.

Τέλος, έκανε γνωστό πως στις 25 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα το περιφερειακό προσυνέδριο της ΝΔ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στην Αλεξανδρούπολη, γεγονός που θα αποτελέσει ευκαιρία για τη ΝΔ Ροδόπης, να συναντηθεί με υπουργούς και να τους θέσει εκ νέου τοπικά ζητήματα.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo