Λειψυδρία στη Ροδόπη: Χωράφια που πλημμυρίζουν τον χειμώνα, «διψούν» το καλοκαίρι
Το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Regional Growth Conference ανέλυσε ο βουλευτής Ροδόπης, τονίζοντας την σημασία και συμβολή του Περιφερειακού Τύπου στις συλλογικές διεκδικήσεις
Το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο των εφημερίδων «Ο Χρόνος» και «Πελοπόννησος» κατάφερε να ενώσει όλους τους φορείς, ανέφερε ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, εκφράζοντας την άποψη ότι πρέπει να συνεχιστεί για να διεκδικούμε καλύτερα, πιο δυναμικά και συλλογικά για τον τόπο και σχολίασε θέματα πολιτικής επικαιρότητας.
«Με εμπειρία να έχω λάβει μέρος όχι μόνο σε ελληνικά αλλά και διεθνή συνέδρια, οι διοργανωτές πέτυχαν μία μαζικότητα στην συμμετοχή, έναν σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων. Ήταν άρτια στημένο», τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
H συμβολή του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου ΑΜΘ
Μάλιστα, ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως το 2ο Regional Growth Conference πρέπει και να επεκταθεί και να θεμελιωθεί. «Μας δίνει βήμα να αναδείξουμε τα προβλήματα της περιοχής μας σε πανελλήνιο επίπεδο. Να προτείνουμε λύσεις και να ασκήσουμε κριτική στις εκάστοτε κυβερνήσεις όταν δεν έχουμε αποτελέσματα», υπογράμμισε.
«Ο μοναδικός Τύπος που έμεινε όρθιος στην Ελλάδα είναι ο Περιφερειακός»
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανέφερε πως μέσα από το συνέδριο αναδείχθηκε η δήλωσή που πραγματοποίησε εισερχόμενος στο Τσανάκλειο Μέγαρο: «Ο μοναδικός Τύπος που έχει μείνει όρθιος στην Ελλάδα είναι ο Περιφερειακός».
Αναπτύσσοντας το επιχείρημά του, ο πρώην υπουργός ανέπτυξε σημειώνοντας τα εξής: «Έχει διακυβεύματα με τα οποία ασχολείται και όχι μικροπολιτικές σκοπιμότητες ή συμφέροντα, ενώ παράλληλα έχει βήμα ελεύθερο και όχι χειραγωγήσημο». Συμπλήρωσε πως μέσα από το παραπάνω βήμα, ο Περιφερειακός Τύπος έχει την δυνατότητα να ασκήσει την κριτική του όσο σκληρή κι αν είναι έναντι της εκάστοτε εξουσία. «Μία κατάκτηση που δεν έχει ο κεντρικός Τύπος» τόνισε καταληκτικά.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News