Σοβαρά κίνητρα εγκατάστασης νέων κι επέκτασης υγιών επιχειρήσεων χρειάζεται η Ροδόπη

Με προσοχή και με ακρίβεια
Δεν έχει παρά πολλές μέρες από τότε που συμπολίτης μας ζητούσε μέσω της εφημερίδας μας επειγόντως να κλαδευτεί ο πλάτανος που βρίσκεται στην αυλή της Αναπτυξιακής Ροδόπης, καθώς τα κλαδιά του είχαν μεγαλώσει αισθητά. Παράλληλα έθιγε και το γεγονός ότι στη γειτονιά βρίσκεται το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και υπάρχει κίνδυνος για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Η Αναπτυξιακή Ροδόπης απαντώντας στο δημοσίευμα έλεγε πως σύντομα ο πλάτανος θα κλαδευόταν με τον καταλληλότερο τρόπο και πράγματι έτσι έγινε μόλις λίγες μέρες μετά. Πλέον μετά από παρέμβαση εξειδικευμένων συνεργείων το δένδρο κλαδεύτηκε.
Σύμφωνα με την Αναπτυξιακή ο πλάτανος είναι από τους παλαιότερους στην πόλη της Κομοτηνής, με ηλικία που φτάνει τα 200 έτη, ενώ το ύψος του υπερβαίνει τα 20 μέτρα.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News