Τους πρωτοετείς φοιτητές του υποδέχτηκε το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΔΠΘ | xronos.gr

Τους πρωτοετείς φοιτητές του υποδέχτηκε το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΔΠΘ

07/10/25 - 9:00
Τους πρωτοετείς φοιτητές του υποδέχτηκε το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΔΠΘ

Όπως πάντα ο πρόεδρος του Τμήματος καθηγητής Δημήτριος Δημητρίου μαζί με τους συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση

Με μία ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση υποδέχτηκε τους πρωτοετείς φοιτητές του το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Οι εισακτέοι είναι 284 για το φετινό έτος, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήδη κατέφτασαν στην πόλη μας, για να αρχίσουν τον κύκλο σπουδών τους.

Ο πρόεδρος του Τμήματος καθηγητής Δημήτρης Δημητρίου



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο πρόεδρος του Τμήματος καθηγητής Δημήτριος Δημητρίου, μαζί με τους υπόλοιπους καθηγητές και συνεργάτες του Τμήματος, είχαν οργανώσει πολύ καλά την υποδοχή των φοιτητών, προκειμένου να λάβουν μία συνολική πρώτη εικόνα για το Τμήμα. Καλεσμένοι ομιλητές για φέτος ήταν ο ιδιοκτήτης της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Δημήτρης Πολιτόπουλος και ο διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας Νίκος Μπήλιος.

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ προσφέρει ένα σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει θεωρία και πράξη. Στόχος του είναι να εξοπλίζει τους φοιτητές με δεξιότητες, αναλυτική σκέψη και τεχνολογική επάρκεια, προετοιμάζοντάς τους για τις απαιτήσεις της παγκόσμιας οικονομίας.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo