Τσανάκλειος - Χριστουγεννιάτικες δράσεις με οδηγό την τεχνολογία | xronos.gr

Τσανάκλειος - Χριστουγεννιάτικες δράσεις με οδηγό την τεχνολογία

19/12/25 - 15:00
Τσανάκλειος - Χριστουγεννιάτικες δράσεις με οδηγό  την τεχνολογία

«Ελάτε να αφηγηθούμε, να δημιουργήσουμε, να ταξιδέψουμε σε 3D κόσμους και να μοιραστούμε χαμόγελα!»  

«Τα παιδιά παρακαλάνε να συμμετέχουν γιατί τους δίνει μεγάλη χαρά» ανέφερε εκπρόσωπος της System and G

Ρεπορτάζ Δέσποινα Πατσίδου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή Εν Δράσει», στο πλαίσιο των εορταστικών τους εκδηλώσεων, υποδέχoνται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με μια σειρά δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, από 15 έως 30 Δεκεμβρίου. «Ελάτε να αφηγηθούμε, να δημιουργήσουμε, να ταξιδέψουμε σε 3D κόσμους και να μοιραστούμε χαμόγελα!» ανέφεραν με κέφι στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας



Το πρωί της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου, παιδιά του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής φιλοξενήθηκαν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη και με την συμβολή της System and G είδαν και χρησιμοποίησαν 3D εκτυπωτές καθώς και γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (VR), γνωρίζοντας τρόπους μάθησης πέραν του καθιερωμένου. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα και να ζήσουν τα Χριστούγεννα, καθώς και έναν πρωτότυπο τρόπο διδασκαλίας.

Οι 3D εκτυπωτές

«Ο συγκεκριμένος τρόπος μάθησης τους δίνει μεγάλη χαρά»
Εκπρόσωπος της System and G ανέφερε πως αυτός ένας ξεχωριστός τρόπος μάθησης, ο οποίος έχει κινήσει το ενδιαφέρον αλλά και την διάθεση των παιδιών, τα οποία «παρακαλάνε να συμμετέχουν γιατί τους δίνει μεγάλη χαρά» όπως υπογράμμισε.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo