Κομοτηνή: Δάκρυα συγκίνησης, στα εγκαίνια των στεγών των «Αγίων Θεοδώρων» | xronos.gr
ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Δάκρυα συγκίνησης, στα εγκαίνια των στεγών των «Αγίων Θεοδώρων»

07/12/19 - 13:58

Συγχαρητήρια από όλο το αναπηρικό κίνημα μετέφερε στη Ν. Λιβεριάδου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Γιάννης Βαρδακαστάνης / Παρέστη και ο γ.γ. κοινωνικής αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης

Δάκρυα συγκίνησης κύλησαν στα πρόσωπα των ανθρώπων που παρακολούθησαν τον αγιασμό και την τελετή εγκαινίων των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του συλλόγου ΑμεΑ νοητικής υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι» σήμερα το πρωί στην Κομοτηνή.

Μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία των στεγών διαβάζοντας το σχετικό προηγούμενο αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Χ» εδώ.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στα νέα σπίτια εντός πόλης, στην οδό Υψηλάντου 3, παρουσία της εμφανώς συγκινημένης προέδρου των Αγίων Θεοδώρων Νατάσας Λιβεριάδου.

Η λόγος της Νατάσας Λιβεριάδου

Είχε προηγηθεί τοποθέτηση του προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Γιάννη Βαρδακαστάνη, ο οποίος –φιλώντας την πρόεδρο- είπε «Νατάσα αυτό το φιλί είναι από όλο το αναπηρικό κίνημα της Ελλάδας».

Δείτε τι είπε ο κος Βαρδακαστάνης στον φακό του xronos.gr

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Γιώργος Σταμάτης γενικός γραμματέας κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας που παρέθεσε δηλώσεις λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Συγκινημένος παρέστη στην εκδήλωση και ο πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Γιάννης Μοσχολιός.

Την τελετή του αγιασμού πραγματοποίησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές του ευχές.

Στον αγιασμό παρευρέθησαν επίσης ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Ζωή Κοσμίδου, και άλλοι πολλοί, μέλη, φίλοι και διαχρονικοί υποστηρικτές του σεβαστού έργου των «Αγίων Θεοδώρων».

Μουσικοθεατρική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Θυμίζουμε ότι στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «You can be a star» από τα παιδιά του συλλόγου, σε συνεργασία με το Ωδείο Συκάκη. Την παράσταση μπορεί να παρακολουθήσει φυσικά όποιος επιθυμεί.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr