Στο Άγιο Όρος ο Μητροπολίτης και φορείς της Ροδόπης | xronos.gr
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Στο Άγιο Όρος ο Μητροπολίτης και φορείς της Ροδόπης

24/01/23 - 12:57
Στο Άγιο Όρος ο Μητροπολίτης και φορείς της Ροδόπης

Στην αποστολή συμμετέχει κι ο «Χ»

Στο Άγιο Όρος βρίσκεται από τα ξημερώματα διευρυμένη αποστολή φορέων από τη Ροδόπη, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα. Η αποστολή βρίσκεται στο Άγιο Όρος, προκειμένου κλήρος και λαός να μεταφέρουν τις ευχαριστίες τους στην Ιερά Κοινότητα.

Θυμίζουμε πως τον Σεπτέμβριο του 2022 η Κομοτηνή υποδέχθηκε την ιερά και σεβάσμια εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστίν» από το Άγιο Όρος, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών ελευθερίας της Κομοτηνής και μετά την παρέλευση των περιορισμών λόγω κορωνοϊού.

Στη διευρυμένη αποστολή, στην οποία συμμετέχει κι ο «Χ», βρίσκονται μεταξύ άλλων ο βουλευτής ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Κίμωνας Λεχούδης, ο επικεφαλής αντιπολίτευσης Κομοτηνής Αντώνης Γραβάνης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Δημήτρης Λουρίκας, ο καθηγητής Τμηματος Ιστορίας & Εθνολογίας ΔΠΘ Γιώργος Τσιγάρας, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜΘ Κωνσταντίνος Κούκουρας, ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης, ο Δημήτριος Μοσχάκης αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, της εκπαίδευσης και του κλήρου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της Τετάρτης.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr