«Συγγνώμη» Θέμη Τζενετίδη στους κατοίκους του Ηφαίστου | xronos.gr
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΚ

«Συγγνώμη» Θέμη Τζενετίδη στους κατοίκους του Ηφαίστου

23/01/23 - 11:43
«Συγγνώμη» Θέμη Τζενετίδη στους κατοίκους του Ηφαίστου

«Στηριζόμενος σε λάθος πληροφορίες, χρησιμοποίησα τον χαρακτηρισμό “Ρομά”, ο οποίος εξελήφθη ως προσβολή»

Με δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Κομοτηνής (ΔΕΥΑΚ) δημοτικός σύμβουλος Θέμης Τζενετίδης μεταφέρει τη συγγνώμη του προς τους κατοίκους του οικισμού Ηφαίστου, τους οποίους ατυχώς χαρακτήρισε «Ρομά» στο περιθώριο πρόσφατης συνέντευξης Τύπου της ΔΕΥΑΚ.

Να σημειωθεί ότι ο «Χ» μετέφερε το σχετικό ρεπορτάζ, χωρίς να περιλάβει την αναφορά «Ρομά», αντιλαμβανόμενος το λάθος του Θέμη Τζενετίδη.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωσή του: «Στην καλοπροαίρετη προσπάθειά μου να τονίσω την ευαλωτότητα του συνοικισμού Ηφαίστου και στηριζόμενος σε λάθος πληροφορίες, χρησιμοποίησα τον χαρακτηρισμό “Ρομά”, ο οποίος εξελήφθη ως προσβολή. Επειδή δεν ήταν αυτός ο στόχος μου, τον αποσύρω ως ατυχή και ζητώ τη συμπάθεια όλων των φίλων τους οποίους στεναχώρησα. Η ουσία της υποθέσεως είναι ότι υπεγράφη ένα πολύ σημαντικό έργο για την ύδρευση του Ηφαίστου, το οποίο θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των κατοίκων. Τους διαβεβαιώ ότι από τη θέση μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την επίλυση όλων των προβλημάτων του οικισμού».

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr