Νέα θέση ευθύνης για τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας | xronos.gr

Νέα θέση ευθύνης για τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας

24/12/25 - 8:00
Νέα θέση ευθύνης  για τον πρόεδρο  του Επιμελητηρίου Δράμας

Ο Στέφανος Γεωργιάδης, τακτικό μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)  

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας και υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Στέφανος Γεωργιάδης, ορίστηκε ως εκπρόσωπος της, τακτικό μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), ενός από τους κορυφαίους ερευνητικούς φορείς της χώρας, με καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας, της τεχνολογικής προόδου και της εφαρμοσμένης έρευνας.

Η συμμετοχή στο Εποπτικό Συμβούλιο του ΕΚΕΤΑ και η συνεργασία αυτού με την ΚΕΕΕ, αποτελεί θεσμική αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας για τη σύνδεση της επιχειρηματικότητας με την έρευνα, την τεχνολογία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Παράλληλα, ενισχύει τη φωνή των Επιμελητηρίων σε έναν οργανισμό που διαμορφώνει κρίσιμες στρατηγικές για το μέλλον της έρευνας & της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Γεωργιάδης στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε: «Η συμμετοχή μου στο Εποπτικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης ως εκπροσώπου της ΚΕΕΕ, αποτελεί τιμή αλλά και ευθύνη. Στόχος μου είναι να συμβάλω στη διαμόρφωση πολιτικών που ενισχύουν την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη διασύνδεση της έρευνας με τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων, γενικότερα της οικονομίας και της κοινωνίας. Η θεσμική συμμετοχή της ΚΕΕΕ στο ΕΚΕΤΑ θα συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της περιφερειακής ανάπτυξης».

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo