Τουριστική προβολή της ΠΑΜΘ στο Βελιγράδι | xronos.gr
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

Τουριστική προβολή της ΠΑΜΘ στο Βελιγράδι

31/01/23 - 8:00
Τουριστική προβολή της ΠΑΜΘ στο Βελιγράδι

Εξωστρέφεια με στόχο την προσέλκυση νέων τουριστών

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στις 16:00, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στο Βελιγράδι της Σερβίας, το Greek Tourism Workshop. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Tourism Media Events (TME) με τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερα αξιόλογης πρωτοβουλίας με κεντρικό στόχο την προώθηση της Περιφέρειας ως ιδανικό προορισμό και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου, διεξήχθη μία σειρά από νευραλγικές b2b συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού και εκπαιδευτικού κλάδου, του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφους και ανθρώπους των Media, Έλληνες διπλωμάτες αλλά και αντιπροσώπους διαφόρων συλλόγων και φορέων της Σερβικής πρωτεύουσας, οι οποίοι γνώρισαν όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της ΠΑΜΘ, στο πλαίσιο της τουριστικής καμπάνιας της με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Οι συμμετέχοντες στο Greek Tourism Workshop είχαν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακαλύπτοντας το φυσικό και ιστορικό πλούτο καθώς και την πολιτιστική κληρονομιά αυτού του ανεπιτήδευτου και συναρπαστικού τόπου. Ένα αμάλγαμα από θρησκείες, παραδόσεις, μαγευτικά τοπία, αξιοθέατα θρησκευτικού ενδιαφέροντος και φιλόξενους ανθρώπους ήρθε στο φως και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους αναδεικνύοντας στο έπακρο την εμπειρία μιας «Αγκαλιάς γεμάτης Ελλάδα». Το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση, απευθύνοντας σχετικούς χαιρετισμούς, ο Αντώνης Κατεπόδης γενικός σύμβουλος Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Πρεσβείας της Ελλάδας καθώς και ο Aleksandar Senicic διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων της Σερβίας - YUTA.

Οι εν λόγω b2b συναντήσεις αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία βασίζεται στην καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα». Βασικός στόχος είναι η βελτίωση και η ανανέωση της εικόνας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προκειμένου να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα της περιοχής και να ενταχθεί στους καταλόγους των επαγγελματιών διαφόρων κατηγοριών τουρισμού, αλλά και των μεμονωμένων ταξιδιωτών.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr