Ροδόπη: Παρουσιάστηκαν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης | xronos.gr

Ροδόπη: Παρουσιάστηκαν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης

25/02/26 - 8:00
Ροδόπη: Παρουσιάστηκαν  οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές  της Ελληνικής Λύσης

Μοιραστείτε το

Στο πλαίσιο της ετήσιας κοπής βασιλόπιτας, παρουσία του ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκου, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης της επαρχίας και του δημογραφικού

Παρουσιάστηκαν επίσημα οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές, από τους πέντε συνολικά, της Ελληνικής Λύσης για τη Ροδόπη, στο πλαίσιο της ετήσιας κοπής βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης, που έλαβε χώρα τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων, παρουσία του ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκου.

Πρόκειται για τους Θεόδωρο Τζιαβάρα, Χριστόδουλο Χατζηαποστόλου και Γιώργο Μπάτζιο. Όπως έγινε γνωστό, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν επίσης δύο γυναίκες υποψήφιες, ώστε το τελικό ψηφοδέλτιο να είναι πλήρες και στο νομό Ροδόπης. Οι τρεις υποψήφιοι ζήτησαν ενίσχυση του κόμματος τοπικά, ενώ υπογράμμισαν ότι βρίσκονται σε διαρκή επαφή τόσο με τους βουλευτές του κόμματος όσο και τον ευρωβουλευτή κ. Φράγκο, ώστε να αναδεικνύονται στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τα θέματα της περιοχής, μέσα από ερωτήσεις, παρεμβάσεις και δράσεις.

Στήριξη της επαρχίας υπόσχεται η Ελληνική Λύση
Μιλώντας στους φίλους του κόμματος, ο Εμμανουήλ Φράγκος υποσχέθηκε ότι στον πυρήνα του προγράμματος της Ελληνικής Λύσης είναι η ουσιαστική στήριξη της ελληνικής επαρχίας, με έμφαση στο δημογραφικό και τις νέες οικογένειες.

«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επαρχία. Ονειρευόμαστε και εργαζόμαστε για μία επαρχία, όπου θα μπορούν οι νέοι να ζήσουν, να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, να ζουν αξιοπρεπώς και να κάνουν οικογένειες. Είναι πολύ στενάχωρο, ότι ερημώνει συνεχώς η επαρχία σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή της Ροδόπης, που είναι πολύ ευαίσθητη περιοχή. Εμείς εργαζόμαστε για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του δημογραφικού και της ερήμωσης. Θέλουμε οι Έλληνες να κάνουν περισσότερα παιδιά, να αγαπούν την επαρχία και να αναπτύσσονται σε αυτή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φράγκος και υπογράμμισε: «οι πόρτες της Ελληνικής Λύσης είναι ανοιχτές για όλους τους Έλληνες, για οποιοδήποτε ζήτημα θέλουν να αναδείξουν και για οποιοδήποτε πρόβλημα θέλουν βοήθεια».


Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo