Δημιουργικό έτος προετοιμάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής | xronos.gr
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Δημιουργικό έτος προετοιμάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

24/01/23 - 8:00
Η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, ο Νότης Χαραλαμπίδης και ο Γιάννης Κυριαζής κατά την κοπή της βασιλόπιτας

Το πρωί της Κυριακής στο «ΟΧΤΩ» πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας

Σε κλίμα εορταστικό το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής, έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτά τους στην καφετέρια «ΟΧΤΩ», το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Νότης Χαραλαμπίδης, αφού ευχήθηκε μία χαρούμενη, δημιουργική και καλλιτεχνική χρονιά, ενημέρωσε για τις επικείμενες δράσεις του δημοτικού θεάτρου. «Ήδη προβλέπεται μία παράσταση για τον Φεβρουάριο του συμπολίτη μας, Ηρακλή Τζαφέτα», ενημέρωσε ο κος Χαραλαμπίδης και συμπλήρωσε πως ακόμη μία παράσταση θα πραγματοποιηθεί τον ίδιο μήνα σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Λαμίας. Ενώ, το καλοκαίρι αναμένονται πολλές δράσεις στο δημοτικό θέατρο της πόλης.

«Όλες οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Κομοτηνής, όπως και εμείς, στηρίζουμε το θέατρό μας, ένα στολίδι για την πόλη μας», είπε ο δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης και θυμήθηκε τις περσινές πετυχημένες παραγωγές-εκδηλώσεις, όπως το «ποτάμι», το επιτραπέζιο παιχνίδι για τα παιδιά και την δράση «Όλη η πόλη ένας κύκλος».

Με αφορμή την εκδήλωση μέλη του θεάτρου, καθηγητές και παιδιά συναντήθηκαν για να δώσουν ένα αισιόδοξο κλίμα για τη νέα χρονιά. Το φλουρί έτυχε, εν μέσω χειροκροτημάτων, η δημοτική σύμβουλος Κρίστα Κουτσογιάννη-Κρόκου, κερδίζοντας μία δωροεπιταγή από το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr