Εκλογές για την Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης | xronos.gr
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Εκλογές για την Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης

15/03/23 - 8:00
Εκλογές για την Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης

Σήμερα στο στέκι της   

Η Πολιτιστική Κίνηση με ανακοίνωση ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της, ότι σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο στέκι της γενική συνέλευση με απολογισμό πεπραγμένων, οικονομικό απολογισμό και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα γνωστοποιεί πολιτιστικές δράσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα η Πολιτιστική Κίνηση αναφέρει:

  1. Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, ώρα 18:30 στο Στέκι μας Φιλίππου 31 Κομοτηνή (απέναντι από το 3ο Γενικό Πειραματικό Λύκειο) θα έχουμε Γενική Συνέλευση με Απολογισμό πεπραγμένων, Οικονομικό απολογισμό και Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Ευχής έργο θα ήταν να είστε εκεί, για να συνδράμετε στις διαδικασίες που ενδυναμώνουν τη συμβολή του Συλλόγου μας στα Πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.
  2. Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, ώρα 20:00 στο Στέκι μας Φιλίππου 31 Κομοτηνή (απέναντι από το 3ο Γενικό Πειραματικό Λύκειο) θα τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης για 12η συνεχή χρονιά. Φέτος το θέμα μας είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ σε όλες τις εκφάνσεις της προσωπικότητας και της δράσης της. Μαζί μας διοργανώνουν την εκδήλωση Οι Φίλοι Χορωδίας Κομοτηνής «Εύμολπος» και ο Κύκλος Ποιητών Ροδόπης.
Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr