Φοιτητές Νομικής ΔΠΘ «γνωρίζουν» την Ανακριτική στην πράξη | xronos.gr

Φοιτητές Νομικής ΔΠΘ «γνωρίζουν» την Ανακριτική στην πράξη

04/12/25 - 9:00
Φοιτητές Νομικής ΔΠΘ «γνωρίζουν» την Ανακριτική στην πράξη

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής - Υποδοχή από τον διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Γ. Ζιώγα

Φοιτητές της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του μαθήματος της Ανακριτικής. Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αστυνομικός υποδιευθυντής Γεώργιος Ζιώγας υποδέχθηκε τους φοιτητές και τον αν. καθηγητή Εγκληματολογίας Νομικής ΔΠΘ Κωνσταντίνο Κοσμάτο που τους συνόδευε.


Ακολούθησε ενημέρωση των φοιτητών, από εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, στις εξής θεματικές ενότητες: Κατανόηση σταδίων δόμησης δικογραφίας. Τεχνικές εξέτασης ιχνών και πειστηρίων. Περί ναρκωτικών.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά στην επικοινωνία με τους φοιτητές, «για τη βέλτιστη εκπαίδευσή τους, ενισχύοντας παράλληλα τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης».

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr

ΑΡ. ΜΗΤ: 232265

mit-logo