Φράγμα Ιασίου: Κοιτάμε τη γεμάτη λίμνη, δεν έχουμε δίκτυα άρδευσης

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας στο Scenario
Μια υπέροχη βραδιά για την ακαδημία Komotini FC, γεμάτη χαμόγελα, ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον έλαβε χώρα στο Scenario Wine Espresso Culture, όπου έγινε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας της νέας και ταχέως αναπτυσσόμενης ποδοσφαιρικής ακαδημίας της περιοχής.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κίμωνας Λεχούδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, δείχνοντας τη στήριξή τους στην προσπάθεια για ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Κομοτηνή. Φυσικά, πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν οι μικροί αθλητές, που πέρασαν όμορφες στιγμές κοινωνικοποίησης με τους φίλους τους.

«Συνεχίζουμε δυνατά για μια ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά», ήταν το μήνυμα των ανθρώπων της ακαδημίας.
KOMOTINI FC - Γίνε μέλος της οικογένειας
Αγαπητοί γονείς, αν το παιδί σας αγαπά το ποδόσφαιρο και θέλετε να του προσφέρετε την ευκαιρία να μάθει, να εξελιχθεί και να διασκεδάσει σε ένα οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον, η Komotini FC είναι η ιδανική επιλογή: Προπονήσεις με έμπειρους και καταρτισμένους προπονητές. Σύγχρονο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Συμμετοχή σε αγώνες & τουρνουά.
Στην Komotini FC δίνουν έμφαση στην ανάπτυξη των νεαρών αθλητών μέσα από τη σωστή προπόνηση, την ομαδικότητα και την αγάπη για το άθλημα!
Πληροφορίες & εκδήλωση ενδιαφέροντος 6978193008.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News